Eksamen, Cisco Threat og intervju – En blogg fra Cisco Live

I dag stod jeg tidlig opp for å spise frokost og gjøre meg klar til dagen. Å komme seg til Cisco Live fra hotellet var litt enklere i dag enn i går, nå visste jeg hvor jeg skulle gå.  Det blir litt som å gå fra Nationaltheatret til Conscia, du ser ingenting av byen fordi du bare går rett frem for å rekke en ny kopp kaffe. På tirsdag er det duket for Keynote ( https://youtu.be/t-MnUWuC_BU) med reserverte seter for Cisco Champions.

Etter Keynote ble jeg med på en ny Podcast om Cisco Threat Response, og rett etter denne ble det en podcast innspilling om EWN (Embedded Wireless Controller). Sistnevnte var fint å delta på da jeg skulle ta CCNA Wireless én time etter siste podcast. Denne eksamen gikk selvfølgelig fint, og ble spurt om å bli intervjuet av Learning At Cisco på Twitter dagen etter.

Etter eksamen var det endelig duket for litt sikkerhet. Jeg valgte dra på en som het Malware Forensics – Sandbox and Investigations Techniques med Joseph Muniz. (BRKSEC-2498) Veldig interessant foredrag og endte opp med en signert bok og selfie.

På kvelden hadde vi bord til Bodega Puntual, en typisk spansk restaurant i sentrum – det ble en super middag hvor praten gikk videre om dagens hendelser.

I morgen er det MYE wireless, wireless og mer wireless.

Vi snakkes!

Kjetil