En hektisk, lærerik og underholdende dag – blogg fra Cisco Live

I Onsdag 29. januar var det duket for flere spennende Wireless foredrag, og det var spesielt de to første som var midt i blinken for meg. Den første jeg deltok på var «Cisco Catalyst RF Innovations, WiFi6 and Beyond – BREKWN-3010» med Jim Florwick.

Ps. Ikke glem at du har tilgang til alle sesjoner fra Cisco Live her: https://www.ciscolive.com/global/on-demand-library.html

Etter 30 min pause var det rett inn på neste foredrag med Javier Contreras « Advanced Troubleshooting of Wireless LANs – BREKWN-3011». Dette foredraget var så populært at det satt minst 30 personer på gulvet rundt. Dette anbefaler jeg ta en titt på når det er tilgjengelig.

WE NEED TO LEARN HOW TO TROUBLESHOOT WIRELESS!

Etter dette foredrag løp jeg til [email protected] for å bli filmet om hvorfor jeg valgte å ta CCNA Wireless på Live. Dette blir lagt ut på [email protected] sin Twitter/Facebook senere.

Det er viktig å bruke noe av tiden din til å gå rundt og bli kjent med folk på Cisco Live, for her har du virkelig mulighet til å knytte nye gode kontakter.

Hadde rundt 1 time til å mingle før jeg skulle på nytt foredrag om, gjett hva….. Wireless. Dette var ferdig 16:15, men jeg måtte løpe videre da Cisco Champions hadde fått VIP-innpass hit:

(her var det ikke lov til å ta bilder, eller snakke om hva vi så, men alle som jobber med Cisco-teknologi kan glede seg!)

Vi var ferdig her ca.klokken 18:00, og deretter dro jeg til hotellet for å slappe av, blir lange og hektiske dager. Men det ble ikke mye tid til å slappe av på hotellet. Jeg rakk å skifte klær før jeg dro på DevNet Social Club – jeg hadde blitt invitert hit som Cisco Champion. Hva kan man si, det er ikke hver gang du ender opp med å danse (15år siden sist) foran så mange Cisco geeks.

 

Dette var en ufattelig artig og lang dag.

I morgen er det duket for mer Wireless, sikkerhet og litt om den nye CCIE Enterprise Infrastructure.

 

Vi snakkes!

 

Kjetil