Favorittforedragsholder, Webex, CCIE endringer og Ciscofest – blogg fra Cisco Live

Det ble litt sent i går, men likevel drar jeg meg opp fra sengen etter overraskende gode 5 timer søvn. I dag var det nemlig noe jeg hadde gledet meg til, og det var å se Jerome Henry (CWNE #45, CCIE Wireless #24750) holde et foredrag som het «Optimize Your WLANs for Small and Mobile Devices (Phones, Tablets and a like)» – BREKWN-2003.

Jerome er min favoritt Wireless-foredragsholder, og en jeg har sett på godt over 25+ timer. Det var han som inspirerte meg til å lage et Wireless-kurs på min tidligere arbeidsplass, og hans kurs hjalp meg definitivt til å stå CCNA Wireless. Du kan vel si jeg følte meg litt som ei som skulle møtet Justin Bieber.

Så det ble selvfølgelig en selfie (alle mine selfies finner du på Twitter @mrTeigen) og en altfor kort prat. Jeg hadde nemlig fått vite dagen før fra prosjektgruppen min på fagskolen i Kongsberg at vi måtte ha en fremføring kl. 10:45. Kort fortalt, jeg løper ut for å finne en god plass ute uten for mye bråk, kobler meg til 4G, starter Webex meet og der var jeg på storskjerm foran flere elever og lærere klar for å snakke om prosjektet vårt. Karakter på fremføringen kom noen timer senere. B – snakk om en effektiv start på dag 4!

Etter at jeg hadde fått møtt min Wireless-helt var det tid for litt mingling før neste foredrag som handlet om CCIE endringene. Her fikk vi en god gjennomgang om hvordan de nye CCIE labbene kommer til å bli, og det ble selvfølgelig en god del spørsmål fra salen. Selv har jeg en 5 års plan om å kunne ta CCIE Enterprise Wireless. Foredraget heter «The making of tomorrow’s expert: CCIE» av Erik Vangrunderbeek – BRKCRT-3100. Planlegger du å kunne bli en CCIE så anbefaler jeg deg ta en titt på dette foredraget. Foredragene blir tilgjengelig 7.februar

BIG THINGS ARE HAPPENING TO THE NEW CCIE LABS.

Etter dette interessante foredraget var det nok engang å gå den lange veien tilbake, det var nemlig avsluttende Keynote hvor Richard Browning (du vet, han som har hengt jetmotor på rygg og armer) skulle underholde oss – men først måtte jeg selvfølgelig dukke opp på Cisco TV (med feil t-skjorte)

Keynote var veldig artig, spesielt når du sitter helt foran og kan lukte drivstoffet når Richard flyr rett ved oss. Beklager litt dårlig bilde, garantert bedre på Cisco TV ( https://youtu.be/VKk_ucqByqw)

Etter Keynote var det fest, og her var det så mye gøy Cisco Live teamet hadde dratt i gang at jeg ønsker ikke skrive mer. Dette er noe du bør oppleve selv. Bare litt dumt at jeg danset meg ferdig dagen før, for det var jo Nile Rodgers med CHIC som avsluttet nok en strålende kveld på Cisco Live.

I morgen er det litt mer wireless og forhåpentligvis møte Omar Santos!

 

Vi snakkes!

 

Kjetil