Podcast, skritteller og Cisco Champion – En blogg fra Cisco Live

Hei, jeg heter Kjetil og jobber som konsulent i Conscia. Dette vil ikke være en veldig teknisk blogg, men korte glimt fra mitt første Cisco Live!

Jeg reiste ned søndag kveld. Etter litt utfordringer med å komme meg til Gardemoen, brukte jeg flyturen til å lese mer om 802.11az (Wifi6), før det var rett i seng på H10 Madison Hotel, der Conscia har sin base på årets Live.

 

Første dagen på Cisco Live har en del tekniske seminarer du kan delta på. Dette er sesjoner som går i dypdykk på ulike områder. Her er der mye å velge for teknikere som ønsker å lære fra de beste. Skal du til Cisco Live anbefaler jeg deg ta en titt om det er noe her for deg. Jeg vurderte delta på en som het CCIE Enterprise Infrastructure Techtorial, men fant det ut litt for sent (planlegg i god tid). Jeg hadde andre ting jeg hadde på agendaen denne dagen.

 

Som Cisco Champion, så betyr det at du får litt «special treatment» på eventer som Cisco Live. Jeg rakk å delta på en personlig Cisco Investment Tour før det åpnet for resten. Senere skulle jeg delta på en Podcast sammen med en annen Cisco Champion hvor vi diskuterte «The Future of Wireless» med Matt MacPherson (Cisco’s Wireless CTO) og Anupam Upadhyaya (Director, Product Management, Cisco). Veldig hyggelige folk å prate med. De fikk Kvikk Lunch av meg for å sjekke om den var bedre enn KitKat. (Podcasten deler vi når den er ferdig redigert – og de likte norsk sjokolade).

 

Det ble en del skritt på skrittelleren min denne dagen, og møtte flere selskaper som jobber tett med Cisco. Noen mer interessante enn andre, og det må være en slags rekord på hvor mange ganger ordet «Cloud» ble benyttet. Cisco Live er nærmest en lekeplass for geeks, så du vil definitivt ikke kjede deg. Jeg kan for eksempel anbefale «Walk-In-Labs» hvis du ønsker sette deg rolig ned for labbe litt med god hjelp fra teknikere i Cisco.

 

Mye av dagen gikk til å mingle og prate med andre om teknologi, og selvfølgelig dra med seg masse «swag».

Dette var en meget kort intro på noe av det jeg gjorde første dagen på Cisco Live – jeg elsker det allerede, og anbefaler alle Ciscoteknikere om å prøve å få reist hit minst én gang.

 

Når i tillegg kveldene er satt av til spennende restauranter med den flotte gjengen jeg reiser med – kan det ikke bli bedre! Mandag kveld spiste vi på Lomo Alto, en av Barcelonas fremste restauranter, med grill som spesialitet.  Over 30 stykker er vi på Conscia sitt opplegg. Kollegaer, kunder og en gruppe fra Cisco – så jeg ser frem til mange interessante samtaler i dagene som kommer!

 

 

Tirsdag er jeg klar for Keynote, CCNA Wireless eksamen, en ny Podcast og flere sesjoner om sikkerhet.

 

 

Vi snakkes!

 

Kjetil