Se Barcelona i dagslys for første gang, litt mer wireless og en dialog med Omar Santos – blogg fra Cisco Live

Cisco Live har vært en helt strålende opplevelse, det har skjedd så mye og bare noe har kommet med i bloggen. Dagen i dag var litt spesiell, jeg fikk jo se Barcelona i dagslys for første gang. Reiste nemlig noe senere til konferansesenteret fordi «Advanced Troubleshooting of Cisco Catalyst 9800 Wireless Controller – BREKWN-3013» foredraget jeg skulle delta på startet klokken 09:00.

Jeg hadde også funnet ut at Omar Santos var i Barcelona dagen før. Du kan lese litt mer om Omar Santos her: https://blogs.cisco.com/author/omarsantos – en helt strålende kar jeg har hatt veldig lyst til å møte i lang tid. Han har blant annet skrevet Cyber Ops bøkene, og kommer snart ut med boken til den nye CCNP Security konsentrasjons eksamen (350-701 SCOR).

Finner ut at Omar skal på 10:30 og møter han inne på rommet hvor han skal holde sitt foredrag. Jeg rekker ikke selve foredraget, ettersom jeg skulle rekke flyet tilbake, men vi rekker å prate i 15-20 minutter før deltagere komme inn i rommet og han må gjøre seg klar.

Omar er en helt fantastisk kar, og en dere kommer til å se mer av i tiden som kommer hvis du skal studere sikkerhet. Anbefaler sterkt å følge han på Twitter. @santosomar

Cisco Live kunne altså ikke fått en bedre avslutning, det har virkelig vært en ekte Cisco GEEKs drøm hele reisen. Jeg har lært så mye, og gjort så ufattelig mye spennende. I taxien til flyplassen kjennes det ganske rart at du nå skal dra, men du har en ganske god følelse når du vet du fikk deltatt på alt du ønsket.

På flyplassen rekker jeg og William (Conscia) en god øl, og en svær burger før vi setter oss på flyet hjem. Det må faktisk være en rekord på hvor mange tablets jeg har sett på et fly før, for her satt det jo en del deltagere fra Cisco Live på vei hjem etter en utrolig lærerik reise.

Takk for meg.

(Glemte ta selfie når vi fikk burgeren)

 

Kjetil