Laat je INSPIREREN over de trends & ontwikkelingen op het gebied van AI en Cybersecurity bij de Conscia Inspire Sessions 2024. Wij heten jou graag welkom op donderdag 26 september 2024 bij Fort de Gagel in Utrecht.

Het hoofdthema en de rode draad is DATA. Hoe blijf je DATA opslaan, verbinden, beveiligen en beheren. Door de kracht van data te omarmen, bouwen we aan een veilig, verbonden en innovatief 2025.

Praat tijdens deze dag ook bij en deel je ervaringen met experts van Conscia, onze partners en met andere relaties. Een mooi moment op elkaar weer te spreken en uit te kijken naar onze samenwerking in 2025.

Dat er veel gaat veranderen is zeker, de uitdaging is die verandering in je voordeel te laten werken. Doe mee, denk mee en laat je inspireren. Blijf vooroplopen en meld je vandaag nog aan. Zien wij jou 26 september?

Bekijk de impressie van het event van vorig jaar.

 

Aan- of afmelden

Ben jij erbij? Aanmelden kan via onderstaand formulier. Kun je er niet bij zijn of geen interesse, dan zien we je afmelding graag ook tegemoet (voorkom reminders in je mailbox).

Is dit event (ook) interessant voor een collega? Meld je collega dan hieronder aan.

Conscia Inspire Sessions wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners:


donderdag, 26. september 2024

Programma
13:30
13:30 → 14:00, 30 minutes

Ontvangst

do 13:30 - 14:00
14:00
14:00 → 14:15, 15 minutes

Welkom door Marcel Cappetti, Algemeen Directeur Conscia

do 14:00 - 14:15
14:15
14:15 → 15:00, 45 minutes

Inspire Session door Job van den Berg en Remy Gieling van AI.nl | Zij houden zich sinds jaar en dag bezig met de belangrijkste ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie. Met hun tomeloze energie en kennis van zaken helpen ze bedrijven om business-uitdagingen naar concrete AIoplossingen te vertalen.

do 14:15 - 15:00
15:00
15:00 → 15:30, 30 minutes

Pauze

do 15:00 - 15:30
15:30
15:30 → 16:00, 30 minutes

Visie 2025 door Jory van Dam, CTO Conscia

do 15:30 - 16:00
16:00
16:00 → 16:45, 45 minutes

Inspire Session door Cybersecurity Strateeg Eward Driehuis Threat Intel & Anti-fraud specialist en voorzitter van CSIRT.global | Met meer dan 25 jaar ervaring in de high-tech industrie deelt Eward zijn visie op het gebied van cyberbeveiliging, fraudepreventie en informatietechnologie.

do 16:00 - 16:45
16:45
16:45 → 17:00, 15 minutes

Afsluiting door Marcel Cappetti

do 16:45 - 17:00
17:00
17:00 → 20:00, 3 hours

Borrel met aansluitend walking-dinner

do 17:00 - 20:00